Pijnacker

karin@rtleukleren.nl

(06) 14 46 07 71

Wie

ben ik?

Mijn naam is Karin Viroux.  Sinds 2000 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Ik heb de PABO en de opleiding tot Master Educational Needs (Master EN) bij Fontys gevolgd.  Tijdens het volgen van mijn master, heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met leerproblemen op het gebied van rekenen, lezen en spelling.  Hierdoor kan ik mij nu taal- en rekenspecialist noemen. Naast het volgen van de opleiding tot Master EN blijf ik mij voortdurend verder specialiseren zodat mijn kennis up-to-date blijft.


Tijdens mijn werk als leerkracht merkte ik dat sommige kinderen moeite hadden om goed mee te komen met de leerstof in de klas, ondanks dat zij hiervoor heel hard werkten. In mijn praktijk wil ik mij richten op de begeleiding van deze kinderen zodat zij goed mee kunnen komen met de lessen in de klas.  Hierbij vind ik het belangrijk dat kinderen plezier blijven houden in het leren.


Als remedial teacher ben ik voornamelijk aan het werk op basisscholen in de omgeving van Pijnacker (Nootdorp, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Delfgauw, Delft, ...).  

Naast mijn werk als remedial teacher in mijn praktijk, werk ik ook als intern begeleider op een basisschool in Delfgauw. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen (één dochter en twee zoons). 


Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Om mijn deskundigheid op niveau te houden, volg ik regelmatig cursussen en workshops.