Pijnacker

karin@rtleukleren.nl


Wie

ben ik?

Mijn naam is Karin Viroux.  Sinds 2000 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Ik heb de PABO en de opleiding tot Master Educational Needs (Master EN) bij Fontys gevolgd.  Tijdens het volgen van mijn master, heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met leerproblemen op het gebied van rekenen, lezen en spelling.  Hierdoor kan ik mij nu taal- en rekenspecialist noemen. Naast het volgen van de opleiding tot Master EN blijf ik mij voortdurend verder specialiseren zodat mijn kennis up-to-date blijft.


Tijdens mijn werk als leerkracht merkte ik dat kinderen die moeite hadden met leren steeds minder zelfvertrouwen kregen. In mijn praktijk wil ik mij richten op de begeleiding van deze kinderen, zodat zij weer met zelfvertrouwen aan de slag gaan.  Hierbij vind ik het belangrijk dat kinderen plezier blijven houden in het leren.


Als remedial teacher ben ik voornamelijk aan het werk op basisscholen in de omgeving van Pijnacker. Naast mijn werk als remedial teacher in mijn praktijk, werk ik ook als intern begeleider op een basisschool in Delfgauw. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen (één dochter en twee zoons). 


Ik ben geregistreerd lid bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Hiermee voldoe ik aan de kwaliteitseisen die gesteld zijn door de LBRT op het gebied van opleiding, kennis, vaardigheden en ervaring. Om mijn deskundigheid op niveau te houden, volg ik regelmatig opleidingen, cursussen, webinars en workshops.